Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov:

Svojím podpisom dáva prihlasovateľ súhlas so spracovaním osobných údajov v zmysle zákona č. 122/2013 Z. z.o ochrane osobných údajov (ďalej len „zákon o ochrane osobných údajov“) v platnom znení poskytnutých Centrum SALVE, (IČO: 51 481 065) dobrovoľne pre účasť na poskytovaných aktivitách, a to nasledovných osobných údajov: meno a priezvisko rodičov, adresa bydliska rodičov, telefónny a emailový kontakt rodičov,meno a priezvisko dieťaťa, pohlavie dieťaťa a dátum narodenia dieťaťa za účelom vedenia databázy účastníkov programu prevádzkovateľom. Súhlas je možné kedykoľvek písomne, formou doporučeného listu doručeného prevádzkovateľovi odvolať, odvolanie súhlasu je účinné okamihom doručenia písomného odvolania súhlasu prevádzkovateľovi. Prevádzkovateľ je oprávnený spracúvať osobné údaje účastníkov počas trvania programu a 2 roky od ukončenia programu, resp. až kým účastník neodvolá svoj súhlas podľa predchádzajúcej vety,podľa toho, čo nastane skôr. Prevádzkovateľ má právo na opravu nesprávnych, neúplných alebo neaktuálnych osobných údajov, likvidáciu alebo blokovanie osobných údajov a ďalšie uvedené v § 28 ods. 1 zákona o ochrane osobných údajov.

 

Zásady používania súborov cookies

Čo sú súbory cookies a ako fungujú?

Cookies sú malé súbory, ktoré do Vášho počítača, mobilu alebo tabletu posielajú a ukladajú webové stránky, ktoré navštevujete. Tieto súbory sa ukladajú do zložky príslušného internetového prehliadača, ktorý pri prezeraní webových stránok používate. Ak webovú stránku navštívite opakovane, Váš internetový prehliadač znovu načíta uložené súbory cookies a odošle ich späť webovej stránke alebo prvku, ktorý pôvodný súbor cookie vytvoril. Tým je zvyčajne zabezpečovaná správna funkčnosť webových stránok.

Ako súbory cookies používame?

Tieto webové stránky používajú súbory cookies pre účely zabezpečenia ich riadne funkčnosti (tzv. Essential cookies), súbory cookies pre analytické účely v záujme neustáleho zlepšovania nastavenie týchto stránok a ďalej súbory cookies na účely zobrazovania reklamy. Dáta, ktoré spracovávame na základe súborov cookies, sú úplne anonymné a nespájame je so žiadnou konkrétnou osobou.

Ako môžem súbory cookies spravovať a zakázať?

Súbory cookie si môže každý užívateľ spravovať vo svojom internetovom prehliadači. Rôzne internetové prehliadače majú rôzne postupy na zakázanie alebo povolenie súborov cookies, ktoré zvyčajne nájdete v ponuke Možnosti alebo Nástroje. Priamo v internetovom prehliadači tak máte možnosť spravovať súbory cookies týkajúce sa základných funkcií, zlepšovania webovej stránky, prispôsobovania a reklamy. Zakázanie súborov cookies môže však spôsobiť, že nebudete môcť používať niektoré základné funkcie webových stránok.

Ako dlho si informácie ponechávame?

To, ako dlho si získané dáta ponechávame, závisí vždy na príslušnom type cookies. Platnosť súborov typu „session cookies“ vyprší hneď po zatvorení internetového prehliadača. Trvalé súbory cookie, vrátane lokálnej prístupných objektov („Flash cookies“), môžu mať platnosť aj niekoľko mesiacov.